Home

 

Wij zijn er zeer trots op u te kunnen melden dat onze praktijk Fysiotherapie Erkelens Roos en van Adrichem per 01-01-2013 de status van pluspraktijk heeft behaald voor Zilveren Kruis Achmea, Avero Achmea en Agis.

Tevens heeft de praktijk bij Menzis de status van TopZorgpraktijk behaald.

Deze status houdt in dat wij volgens de verzekeringen fysiotherapeutische zorg leveren van de hoogste kwaliteit. Tevens geeft dit ons het recht beweegprogramma's voor obesitas, diabetes, copd, artrose en cardiovasculair risicomanagement aan u te geven.

 

 

Laatst aangepast (zondag, 24 juli 2016 09:08)

 

Welkom op de website van PMBC de Beweging en Fysiotherapie Erkelens Roos en van Adrichem.

In de submenu's links boven aan deze pagina kunt u nadere informatie vinden met betrekking tot:

  • Paramedisch Beweegcentrum de Beweging
  • Fysiotherapie Erkelens Roos en van Adrichem
  • Diëtist Praktijk Change
  • Pedicurepraktijken van Lia Hartkoorn en Ingrid Hoogstraten
  • Logopediepraktijk Rhoon/Slinge

Allen gevestigd aan de Baarlandhof 21, te Pendrecht Rotterdam.

Algemeen telefoonnummer 010-4933544.

Laatst aangepast (zondag, 24 juli 2016 09:05)

 

 

De Beweging in Rotterdam Pendrecht is een paramedisch beweegcentrum waar patiënten onder deskundige begeleiding van geschoolde (sport-)fysiotherapeuten op een aangepast niveau kunnen sporten en bewegen.

 

De fysiotherapeuten/begeleiders zijn niet alleen specialist op het gebied van bewegen, maar hebben ook een gedegen kennis van trainingstechnieken en methodieken in het begeleiden van mensen met de meest uiteen lopende aandoeningen.

 

Overigens zijn in het centrum ook niet-patiënten natuurlijk van harte welkom om op een verantwoorde en ontspannen manier aan hun conditie te werken. Ook zij krijgen deskundige begeleiding van dezelfde collega’s.