Home

 

Heeft u zin in een gezellige middag onder de mensen?

 

Kom op vrijdag 28 februari a.s. van 16.00-17.30 naar onze BINGO.

 

U kunt zich aanmelden voor 24 februari bij de balie van de Beweging aan de Baarlandhof 21.

 

Inschrijfkosten bedragen 1,- inclusief bingokaart en koffie/thee te voldoen bij inschrijving.

 

VOL=VOL dus meld u snel aan!

 

 

 

 

De huidige maatschappij is er één van een druk leven vol stress en de meeste mensen zijn met name gericht op zichzelf. Veel mensen voelen zich eenzaam dat realiseren wij ons maar al te goed. Omdat wij ons goed kunnen vinden in het Rotterdamse “niet lullen maar poetsen” gebruik, willen we hier iets aan doen. Wij willen samen met u proberen deze eenzaamheid te verminderen door het vormen van een community gericht op onderlinge samenhang in Pendrecht rondom De Beweging. Met name richten we ons op samenhang tussen de verschillende generaties en culturele groepen.

 

Op 24 december hebben we een kerstborrel georganiseerd bij ons op De Beweging waar ruim 100 mensen aanwezig zijn geweest. Deze bijeenkomst was onze kick-off  om deze eenzaamheid te doorbreken. Het vervolg hierop zal bestaan uit 10 bijeenkomsten ieder op een laatste vrijdag van de maand van 16.00-17.30 aan de Baarlandhof 21 met verschillende invulling. De eerste bijeenkomst zal plaatsvinden op 28 februari 2020.

 

 

Wil je ook graag wandelen, maar niet alleen?

Ga dan met ons mee!

 

Vanaf 4 maart 2019 gaan we iedere maandag wandelen. We starten om 13.15u op de Beweging aan de baarlandhof 21. De wandeling zal ongeveer 1uur duren en na de wandeling is er gelegenheid om met elkaar koffie of thee te drinken.

De kosten zijn 2 euro per keer. Iedereen is welkom.

Heb je vragen? Bel dan naar de Beweging 010-4933544 en vraag naar Magda.

 

 

 

 

Nu ook in Rotterdam-Pendrecht

 

Onlangs heeft Kunstig haar intrede gedaan in de Beweging!

Wij zijn blij om Leonie Huisman te verwelkomen met haar bedrijf Kunstig

Leonie Huisman is mammacare-adviseuse op het gebied van borstprotheses.

Bij Kunstig kun je terecht voor deskundig advies over volledige – of deelprotheses. Samen met Leonie bekijk je welke prothese bij je  figuur en  wensen past.

Naast protheses heeft Leonie ook een uitgebreide collectie van mooie lingerie en badkleding.

Leonie Huisman is SEMH-certificeerd en erkend mammacare-deskundige en werkt samen met alle zorgverzekeraars, wat betekent dat de prothese wordt vergoed en de facturering verzorgd wordt.

Leonie kunt U bereiken door een email te sturen naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of te bellen met 06-14426537.

Laatst aangepast (dinsdag, 30 oktober 2018 15:29)

 

Let op!    Nieuwe datum

 

Opvoeden: hoe doe jij dat nou?


Beste ouders / verzorgers,

Ouders in Actie organiseren regelmatig een gespreksuurtje over opvoeden. Het is bedoeld voor ouders die wel eens met andere ouders willen praten over de opvoeding van de kinderen.


U bent welkom op:

Dinsdag 28 augustus, 9.00-10.00 inloop vanaf 8.45

In de Beweging, Baarlandhof 21


De Ouders in Actie zijn ouders uit de wijk die ervaring hebben in het organiseren van 'goede gesprekken'. Gesprekken waarbij ouders van gedachten kunnen wisselen, elkaar tips kunnen geven, of gewoon eens een keertje kunnen uitblazen. Want opvoeden gaat echt niet altijd vanzelf.

Geïnteresseerd? Meld u aan bij de beweging of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Hartelijke groet namens de Ouders in Actie

 

NIEUWE START---NIEUWE START---NIEUWE START---NIEUWE START---NIEUWE START---NIEUWE START

 

Door omstandigheden hadden we niet genoeg deelnemers om het gespreksuurtje te beginnen en daarom hebben we een nieuwe datum!

 

Je bent van harte welkom op dinsda25 september van 9.00 tot 10.00 in de Beweging,

Baarlandhof 21.

Meld je aan bij de Beweging of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Laatst aangepast (woensdag, 05 september 2018 20:51)