Home

Stichting Vrienden van de Beweging is op 18-03-2015 door een aantal patiënten van de Beweging opgericht. Geïnteresseerd en sociaal bewogen zoals zij zijn, willen zij de Beweging helpen om initiatieven en projecten uit te voeren. Dit doet de stichting door mee te denken, door donateurs te werven en door subsidies aan te vragen.

De stichting heeft tot doel; het bevorderen van welzijn en welbevinden van mensen door het stimuleren van gezonde leefstijl een en ander in de meest ruime zin door het bijeenbrengen en ter beschikking stellen van gelden en goederen aan Paramedisch Beweegcentrum de Beweging.

Het eerste initiatief was het ondersteunen en aanvraag te doen voor het nieuwe project VET. Inmiddels is dit door NUTS-OHRA en gebiedscommissie Charlois gehonoreerd waardoor het project van start is gegaan.

Op dit moment zet de stichting zich in voor het "pro deo fysiotherapie" project en de realisatie van een kerstdiner voor eenzame ouderen.

Wilt U donateur worden? Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Laatst aangepast (dinsdag, 26 juli 2016 20:49)