Home Diëtist Praktijk Change

Chantal van Heeswijk is de oprichtster van Praktijk Change. Zij studeerde in 2001 af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vanaf die tijd is zij fulltime en met veel enthousiasme werkzaam als diëtiste. Dit vanwege het feit dat ieder mens uniek is en andere wensen en behoeften heeft.

Chantal is ruim 6 jaar werkzaam geweest bij Thuiszorg Rotterdam waar ze onder andere al spreekuren hield op de gezondheidscentrum Tarwezigt. Tevens is Chantal van april 2006 tot en met december 2008 parttime maatschapslid geweest van een diëtistenpraktijk in Leiden. Zij heeft in die periode vele cursussen en voorlichtingen opgezet en uitgevoerd.

 

Werkwijze

Praktijk Change biedt onder meer individuele begeleiding. U kunt bij Praktijk Change terecht voor een eenmalig (dieet)advies, maar ook voor frequente begeleiding bij het stap voor stap veranderen van uw voeding & leefstijl. Uw streefdoel behalen en dat weten vast te houden is niet in één keer gebeurd. Het is belangrijk dat u zich eerst bewust wordt van uw gewoontes voordat u pas echt uw voeding en leefstijl kan veranderen.

Praktijk Change biedt gedurende de hele begeleiding professioneel (dieet)advies op maat. Ieder mens is anders dus er wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie en/of wensen. De begeleiding heeft betrekking op uw voeding, maar ook op uw voedingsgedrag, bewegingspatroon, uw gezondheid en manier van leven. Onregelmatige werktijden, uw cultuur en/of stress kunnen bijvoorbeeld van invloed zijn op uw voedings- en bewegingspatroon.

De diëtiste van Praktijk Change werkt nauw samen met andere specialisten, zoals praktijkondersteuners, huisartsen en fysiotherapeuten. Dit komt immers uw begeleiding en het resultaat ten goede.

 

Chantal werkt elke donderdag van 10.00 tot 20.30 in de beweging.

 

Voor meer informatie en contactgegevens verwijzen we u naar http://www.praktijkchange.nl

Laatst aangepast (vrijdag, 22 juli 2016 21:18)