Home Fysiotherapie Erkelens Roos van Adrichem Directe toegankelijkheid

U kun rechtstreeks bij ons terecht. U hoeft dus niet langs de arts om een verwijsbriefje te vragen. De voordelen: u komt direct bij de specialist m.b.t. bewegen terecht en kunt dus meteen aan uw herstel gaan werken. 

Onze praktijk kent verschillende specialisaties. Voor iedereen is er dus wel een specialist. Of u nu jong bent of oud, last heeft van klachten opgedaan tijdens het sporten of het werk, of specifieke klachten hebt aan bijvoorbeeld het bekken of de wervelkolom. U bent bij ons altijd aan het juiste adres.

Als u gebruik maakt van de directe toegankelijkheid zal er eerst een screening plaatsvinden. Dit is een intakegesprek van ongeveer 15 minuten waarna de fysiotherapeut samen met u kan beslissen of u een klacht heeft waar de therapeut u voor kan behandelen of dat u beter toch eerst naar de huisarts kunt gaan. Als er besloten wordt tot behandeling wordt er verder onderzoek gedaan en de fysiotherapeutisch diagnose vastgesteld. Waarna samen met u een behandeplan en einddoel van de behandeling wordt opgesteld.

Iedereen komt in aanmerking voor directe toegankelijkheid met uitzondering van:

  • Cliënten met een chronische aandoening (omdat er m.b.t. de verzekering een verwijzing nodig is)
  • Cliënten die in aanmerking komen voor een beweegprogramma verdere informatie kunt onder de submenu's van het beweegprogramma vinden (omdat er m.b.t. de verzekering een verwijzing nodig is).
  • Cliënten die komen revalideren na een operatie of botbreuk (omdat dit veelal voor de verzekerking tijdelijk onder de chronische aandoeningen valt en er m.b.t. de verzekering een verwijzing nodig is).     
  • Cliënten die door de huisarts of specialist verwezen worden (aangezien de screeningprocedure dan overbodig is)     

Laatst aangepast (vrijdag, 17 augustus 2012 19:58)