Welkom bij
Fysio De Beweging

Maak vandaag nog je afspraak!

People cardio exercising in gym

Fysiotherapie

Heb je klachten tijdens dagelijkse bewegingen en wil jij weer genieten zonder pijn? Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in het bewegen op dagelijks niveau.

Physical Therapy, Stretching, Senior Woman

Manuele therapie

Rugklachten kunnen soms behoorlijk vervelend en hardnekkig zijn. Onze manueel therapeuten helpen jou om weer pijnvrij te kunnen genieten van het leven.

Lymphatic Drainage Massage

Oedeemtherapie

De oedeemfysiotherapeut behandelt patiënten die last hebben van (lymf)oedeem. Oedeem is een ophoping van vocht in het lichaam. Wij stimuleren de afvoer van vocht.

Welke klachten ervaart u?

Bij Fysio De Beweging kunnen wij u met de volgende klachten helpen:

Staat uw klacht hier niet bij? neem dan contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen doen.

Openingstijden

Ons team van specialisten staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van goede zorg. Onze aanpak is professioneel en persoonlijk. 

Maandag - Vrijdag
Zaterdag - Zondag
Over ons

Ons streven? Uw hulpvraag zo snel mogelijk oplossen.

Onze missie

Al onze patiënten worden behandeld op basis van een holistische zienswijze, waarin zowel inzicht in het eigen functioneren als het bereiken van een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven ons inziens cruciale factoren zijn. Dit alles proberen wij te bereiken met behoud van eigen verantwoordelijkheid en zelfmanagement. De patiënten houden dus zelf de regie in handen. Op deze manier stimuleren wij mensen om zo zelfstandig mogelijk te functioneren.

Physical Therapy, Stretching, Senior Woman

Visie

We willen als fysiotherapeuten middels het fysiotherapeutisch behandelen een zo
hoog mogelijke kwaliteit van leven voor en met onze cliënten bereiken en behouden.
We richten onze praktijk m.n. op het behandelen van ouderen en cliënten van alle
leeftijden met een chronische ziekte. Dit neemt echter niet weg dat we de algemene
fysiotherapie en de daarmee opgedane ervaring in directe fysiotherapeutische zorg
dan wel projecten zullen blijven handhaven en uitbreiden op de huidige wijze. We doen dit mede door samen te werken met andere 1 ste en 2 de lijn disciplines binnen een
ZOED (1,5 lijn) ingericht met disciplines die aansluiten bij deze visie en doelgroep.
Daarnaast willen we actief participeren in netwerken en overlegstructuren met
collega’s.

Onze therapeuten

Ons streven? Uw hulpvraag zo snel mogelijk oplossen.

Rene

Fysiotherapeut

Manueel therapeut

NAH therapeut

Quint

Fysiotherapeut

Chronischzorgnet therapeut

NAH therapeut

Ex Covid revalidatie

 

Fysiotherapeut

Oedeemtherapeut

Sportfysiotherapeut

Chronischzorgnet therapeut

Ex Covid revalidatie 

Maylinn

Fysiotherapeut

Parkinsonnet therapeut

 

 

Mike Maters

Mike

Algemeen Fysiotherapeut

 

 

 

Karin

Karin

Fysiotherapeut

Leefstijladviseur

Zwangerschapsgerelateerde

bekkenproblematiek 

Fysiotherapeut

Dry Needling

Manueel therapeut

Updates & Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en updates van Fysio De Beweging

Handsome man exercising and lifting weights

Onze missie

Al onze patiënten worden behandeld op basis van een holistische zienswijze, waarin zowel inzicht in het eigen functioneren als het bereiken van een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven ons inziens cruciale factoren zijn. Dit alles proberen wij te bereiken met behoud van eigen verantwoordelijkheid en zelfmanagement. De patiënten houden dus zelf de regie in handen. Op deze manier stimuleren wij mensen om zo zelfstandig mogelijk te functioneren.

Veelgestelde vragen

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Fysiotherapie wordt voor mensen ouder dan 18 jaar maar heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Alleen verzekerden met een chronische aandoening (volgens de lijst chronische aandoeningen) krijgen vanaf de 21ste behandeling de kosten vergoed. Wanneer er geen sprake is van een chronische aandoening wordt de fysiotherapie vergoed vanuit het aanvullende pakket. Het aantal behandelingen dat wordt vergoed is afhankelijk van het door de patiënt afgesloten pakket.

Eigen risico fysiotherapie: vanaf 21e behandeling
Als je een chronische aandoening hebt, vergoedt de basisverzekering fysiotherapie vanaf de 21e behandeling. Voor zorg uit de basisverzekering geldt het eigen risico. De eerste 20 behandelingen betaal je zelf of kun je vergoed krijgen met een aanvullende verzekering. Het eigen risico geldt daarom vanaf de 21e behandeling. De eerste 20 behandelingen betaal je maar één keer per aandoening. Het eigen risico betaal je ieder jaar.

Fysiotherapie tot 18 jaar

Voor kinderen tot 18 jaar gelden andere regels. De eerste 9 behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Is de klacht nog niet verholpen dan worden de volgende 9 behandelingen ook nog vergoed. Vanaf de 19e behandeling vergoedt de basisverzekering geen fysiotherapie meer en heb je een aanvullende verzekering nodig. Een uitzondering zijn kinderen met een chronische aandoening; dan worden alle behandelingen vergoed. Wel moet de chronisch aandoening staan op de lijst met chronische aandoeningen.

De overheid heeft een lijst samengesteld met zogenaamde chronische indicaties. Het betreft een lijst met aandoeningen waarbij de vergoeding voor fysiotherapie grotendeels vanuit de basisverzekering geregeld wordt. Er is voor deze vergoeding een verwijzing door een arts of specialist nodig. Op de verwijzing voor de fysiotherapeut vermeldt de arts of specialist uw aandoening. Alleen wanneer deze aandoening voorkomt op de lijst (de zogenaamde ‘lijst chronische aandoeningen’) is er sprake van een chronische indicatie.

Of er op uw verwijzing een chronische indicatie staat vermeld controleren wij uiteraard voor u. Wij zullen dit dan ook op de juiste manier bij uw zorgverzekeraar declareren. U hoeft dit niet zelf in de gaten te houden.

Chronische aandoeningenlijst fysiotherapie 2016
Als je een chronische aandoening hebt, dan kan het zijn dat je fysiotherapie vanaf de 21ste behandeling wel uit de basisverzekering vergoed krijgt. Maar dit geldt niet voor alle chronische aandoeningen. Reuma, een chronische ziekte, valt bijvoorbeeld niet onder deze regeling. Hier lees je welke chronische aandoeningen wel op de lijst staan: Bekijk hier de chronische lijst.
Bespreek je chronische aandoening met je zorgverzekeraar. Om zeker te weten dat je in aanmerking komt voor een vergoeding uit de basisverzekering is het verstandig dit eerst met je zorgverzekeraar te bespreken. Ook de fysiotherapeut is met onderstaande lijst bekend en kan je meer informatie geven. Als je een chronische aandoening hebt die op onderstaande lijst staat, moet je voor vergoeding van de eerste 20 behandelingen wel een aanvullende verzekering afsluiten. Daarna hoeft dat niet meer, dan wordt fysiotherapie vergoed uit de basis (let wel op de maximale behandelduur). Ook als je wisselt van zorgverzekeraar.

Wij declareren de behandelingen rechtstreeks bij de zorgverzekeraar. Wanneer we een afwijzing krijgen van de zorgverzekeraar zullen we u een factuur sturen.

U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de betaling van de afgenomen zorg. Over het algemeen wordt fysiotherapie echter vergoed uit de door u afgesloten aanvullende zorgverzekeringen.

Kijkt u vooraf na hoeveel behandelingen uw aanvullende verzekering vergoedt. In het algemeen vergoeden verzekeraars een aantal behandelingen per kalenderjaar. Eerdere behandelsessies tellen dus ook mee.